Nápolyi Pizzaszerelem és a magyar tüzes kemence – így készítjük a pizzáinkat
Nem csak pizzát sütünk – a Napolizzában a szenvedélyünk is ott van minden falatban. Fatüzelésű kemencénk, 48 órán át kelesztett kovászos tésztánk, és az eredeti olasz alapanyagok biztosítják, hogy a pizzáink mindig olyanok legyenek, mintha egyenesen Nápolyból érkeztek volna.
Célul tűztük ki, hogy elhozzuk Gödöllőre az igazi nápolyi pizza élmnyt, hogy mindenki átélhesse, milyen is az, amikor egy egyszerű étel, egyszerű környezetben felejthetetlenné válik!
Köszönjük az írásokat és videókat:
- Streetkitchen-nek: cikk itt
- DinerGuide- nak: cikk itt
- Máté Szabolcs vloggernek: katt ide a videóhoz

Nápolyi pizzát sütünk, szívvel-lélekkel
Rózsavölgyi Roland és Horváth Adorján, gyerekként a focipályán lettek legjobb barátok – most ugyanott sütik Gödöllő kedvenc nápolyi pizzáit.
A Digóban tanulták meg a szakma fortélyait, néhány év után úgy döntöttek, hogy saját útra lépnek, és otthon városuk, Gödöllő sem maradhat ki az olasz pizzázás élményéből. „Otthon találtunk egy 25 éves sátrat, abban kezdtük az üzletet pop-up jelleggel. Haverok, focis szülők voltak a vendégek, de nagyon élveztük”
Idővel a focipálya mellett felállított sátrat kinőttük, később saját építésű fa pavilonba, most pedig egy nagyobb, egyszerű konténerházba költöztünk, így nem csak kint a pálya melletti teraszon, de bent a fűtött helyiségben is kényelmesen le tudnak ülni vendégeink.
A Napolizza így született meg: egy gyerekkori álomból, ami most már a város kedvenc, baráti hangulatú nápolyi pizzázója.

Fatüzelésű kemence és 48 órás kelesztés
Óriási siker volt számunkra, amikor lecseréltük a kis kapacitású kemencénket, a mostani fa tüzelésű kemencére. Ebben a magyar mesterek által gyártott csodában, 480-fokon, 90-másodperc alatt, sülnek tökéletesre a pizzák.
A NAPOLIZZA pizzáit nem lehet kapkodva elkészíteni. „Minden nap kísérletezünk, nekünk a tésztánk maga az önkifejezés." A tökéletes tészta készítését szenvedély nélkül nem is lehet megkísérelni, nálunk ez alapvetés. Tésztánk 48 órás kovászos tészta, melyet felhősen könnyűre és levegősre gyúrunk, mielőtt kemencébe kerülne.
Minden feltétünk gondosan válogatott: San Marzano paradicsom, fior di latte mozzarella, és egyéb eredeti olasz alapanyagok garantálják, hogy minden falat autentikus legyen. Nálunk nincsenek felesleges sallangok, csak tiszta, eredeti nápolyi ízek!

Köszönjük Gödöllő!
Amióta megnyitottunk, Gödöllő és környéke gyorsan a szívébe zárta a Napolizzát. Hálásak vagyunk minden vendégünknek, aki visszajár hozzánk, és azoknak is, akik most jönnek először!
Nektek köszönhetjük a sikereinket, és alig várjuk, hogy még több felejthetetlen pizzát süthessünk nektek!
